Farm Food – Diverse Smaken

13,0568,45

Compleet geperste brok!!

Beschrijving

Farm Food HE bevat géén chemische hulpstoffen zoals antioxidanten, conserveringsmiddelen,  bindmiddelen, kleurstoffen, geurstoffen en smaakstoffen.
Aan alle grondstoffen die in Farm Food HE zijn verwerkt, worden bovendien dezelfde kwaliteitseisen gesteld als aan producten bestemd voor menselijke consumptie.
Farm Food HE is zeer hoogwaardige premium voeding voor elke hond, ongeacht diens leeftijd en/of prestaties.
Het voldoet ruimschoots aan de richtlijnen zoals vastgelegd in de Nutrient Requirements of Dogs van het Committee on Animal Nutrition.
Farm Food HE onderscheidt zich door een hoge graad van zuiverheid van de gebruikte grondstoffen.
De daaruit voortvloeiende hoge biologische waarde van de eiwitten en een zeer goede verteerbaarheid.
De dierlijke eiwitbronnen in Farm Food HE leveren circa 75% van het totale eiwitgehalte.
Voordat het voer wordt geperst worden de granen ontsloten, deze zijn daardoor zeer goed verteerbaar en leveren de benodigde koolhydraten en andere belangrijke voedingsstoffen.
De constante samenstelling, de hoge zuiverheidsgraad van de ingrediënten en de lage productietemperatuur zorgen ervoor dat de stofwisseling van de hond zo min mogelijk wordt belast.
Dit bevordert een zeer goede gezondheid, wat o.a. duidelijk te zien is aan de kwaliteit van de huid/vacht (de spiegel der gezondheid) en de ontlasting.
Een ander voordeel van Farm Food HE is dat het voer geperst wordt en niet geëxtrudeerd.
De lage productietemperatuur bij het persen voorkomt dat ingrediënten worden aangetast of verloren gaan, iets wat bij verwerking op hogere temperaturen, wel kan gebeuren.
Voor de kleinere honden (puppy of klein ras) is er Farm Food HE Mini, precies hetzelfde, maar het brokje is in een kleiner formaat.
HE staat ook wel voor High Energy.

Inhoud: 2, 4 of 15 kg