Winkelwagen is nog leeg.

Bestelling € 50,- of meer = verzendkostenvrij binnen NL
*M.u.v. diervoeders > 11Kg.

Alles voor hond en katTennisstraat RotterdamHonden en kat

Je bent nu hier: Home » Informatie » Copyright

© Copyright 2011 Handelsonderneming "Beestenspul"

Alle rechten voorbehouden.

Copyright

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van Handelsonderneming "Beestenspul" is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van Handelsonderneming "Beestenspul", tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van Handelsonderneming "Beestenspul" is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Aansprakelijkheid

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten. Wij hebben de inhoud van deze site met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kunnen geen garanties geven met betrekking tot de aard of de inhoud van de informatie op deze site. Wij zijn niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

De in onze fotoalbums geplaatste teksten van gebruikers en inzenders geven uitsluitend de persoonlijke mening weer van de betreffende inzender. Wij zijn op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van deze recensies.

Het is niet toegestaan deze site te framen. Wij achten ons niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de toegang tot of de informatie op enige site die is verbonden/gelinkt van of naar deze site.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen aan onze klantenservice via verkoop@beestenspul.net.

Handelsonderneming "Beestenspul"
Tennisstraat 48
3078 ZK Rotterdam
T 010-4790688
F 010-4791805
E verkoop@beestenspul.net
K.v.K. 24156865
BTW nr. 8111.57.623 B01