Winkelwagen is nog leeg.

Bestelling € 50,- of meer = verzendkostenvrij binnen NL
*M.u.v. diervoeders > 11Kg.

Alles voor hond en katTennisstraat RotterdamHonden en kat

Je bent nu hier: Home » Over ons

Honden- en kattenliefhebbers kennen Beestenspul!

Beestenspul heeft in de afgelopen 30 jaar tijd een uitstekende naam opgebouwd wanneer het gaat om in- en verkoop van exclusieve kwaliteitsproducten voor honden en katten. Beestenspul importeert ook zeer veel uit het buitenland, waardoor we ons onderscheiden van andere soortgelijke bedrijven. We hebben een breed scala aan kado artikelen van vele hondenrassen.

In onze (web)winkel vindt u kalenders en agenda's van honden en andere dieren, héél veel verschillende stickers van 2 tot 35 cm groot, waakborden, beelden, magneten, drinkbekers, sleutelhangers, broches, hangertjes en uiteraard nog veel meer!

Breedste en mooiste assortiment van Nederland

Maar ook het breedste en mooiste assortiment van Nederland aan halsbanden, lijnen en tuigen (Leder en Nylon, met en zonder versieringen), manden, hondenkussens, speelgoed, kluiven, snacks en koekjes, verkoelingsprodukten (voor de honden in de zomer) en een breed assortiment aan kleding voor de hond. Een zeer uitgebreide collectie Gappay hondensport artikelen (eigen import) en een eigen kledinglijn voor vrije tijd en training. En nog veel meer !! Alles uit voorraad leverbaar.

Ook een fysieke winkel in Rotterdam

Naast deze webwinkel vindt u onze fysieke winkel in Rotterdam. Waar u natuurlijk ook eens een kijkje kunt komen nemen. Kijk op onze contactpagina voor meer informatie over onze fysieke lokatie.

Onze openingstijden zijn:
Ma. 13.00 t/m 18.00 uur.
Let op: as maandag 13 augsutus hebben we gewijzigde openingstijden: Open van 10 uur tot 13.30 uur.
Di. t/m Vr. 9.00 t/m 18.00 uur.
Za. 9.00 t/m 17.00 uur.

Tevens kunt u club of vereniging korting krijgen wanneer er ingekocht wordt door de penningmeester. Voor verdere informatie hierover kunt u ons altijd bellen of e-mailen.

De verzendkosten

Voor bestellingen vanuit Nederland bedragen de verzendkosten:

  • € 2,00 voor bestellingen die door de brievenbus passen.
  • €  5,50 voor bestellingen die verzonden worden als pakketpost.
  • Bij uw bestelling vanaf € 50,00 excl. verzendkosten, die verzonden wordt binnen nederland per pakket- of briefpost, betaald u geen verzendkosten!
  • € 11,00 bij verzending onder rembours(betalen aan de postbode)
  • Voor bestellingen vanuit het buitenland zijn de verzendkosten nog onbekend. Bij de orderbevestiging krijgt u apart bericht over de hoogte van de verzendkosten.

Opsturen of ophalen ?

  • Bestellingen via de webwinkel kunnen per post verstuurd worden of u kunt de bestelling op komen halen in de winkel. Hiervoor kunt u kiezen tijdens het bestellen.
  • We streven er naar om binnen 1 tot 2 werkdagen uw bestelling te kunnen versturen. Of wanneer u er voor gekozen heeft om de bestelling op te komen halen, uw bestelling klaar te zetten in de winkel. 

Wij willen u graag volledig van dienst zijn, dus heeft u nog vragen, op- en/of aanmerkingen? Wij horen het graag!

Telefonisch: 010-4790688 of per email: verkoop@beestenspul.net of info@beestenspul.nl